ÅRSRESUMÉ 2012 - JANUARI-MARS

Året 2012 har i det stora hela varit ett helt fantastiskt år för mig. Nedgångar har vi alla men så länge majoriteten är uppgångar så är det bra! 
 
Den första januari 2012 flyttade jag in hos mitt hjärta på Hägerstensåsen. Helt fantastiskt var det, äntligen! Vi hämtade alla mina saker i Uppsala, såg ett par ungdomar springa in i soprummet och ta mina trasiga möbler vi precis ställt ner haha... Philips lilla rosa verklighetsbubbla sprack på två sekunder! :D Vi åkte till Stockholm och där började vi vårt nya liv tillsammans.
 
 
 
I februari kom lilla Mio till familjen - vår lilla älskade Mio! Han var värd alla pengar i världen och vi ångrar inte en sekund beslutet att ta honom till oss. Så till Västerås åkte vi och hämtade vårt lilla pyre hos en fantastiskt duktig uppfödare, Nina. Vår Mio var så välkommen från första stund och nu är det så otroligt otänkbart att inte ha honom hos oss. Han är en busig, mysig och så älskad solstråle som gör varje dag bättre!
 
 
I februari gifte sig även en av mina bästa och äldsta vänner Tina med sin älskade Fredrik. Bröllopet var i Åmål och det var första gången Philip var där. Bröllopet var så vackert och jag grät som en liten bebis. Det kändes som jag gifte bort min egen dotter! Haha! Men dock var det lyckotårar, då jag vet att inget tar hand om Tina så väl som Fredrik gör, de är gjorda för varandra. 
 
 
I mars började magproblemen och krämporna. Läkarna skickade runt mig från den ena undersökningen till den andra och till den tredje. Jag gjorde nog alla -skopier man kan tänkas göra, vedervärdigt. Det skulle dröja ända till början av juli innan de fick rätt på magen, och de ställde den diagnos (magsår) som jag själv ställt till den första läkaren jag träffade. Men nej då. Suck, läkare... 
 
 
Men i mars hände även något väldigt roligt. Vi köpte en lägenhet i Vejbystrand! Vår drömlägenhet som vi sett på Hemnet redan i höstas, men som då inte var aktuell, var fortfarande ledig. I och med att kontraktet på lägenheten i Stockholm snart skulle gå ut hade vi börjat se oss om efter annat, men insåg snart att det inte var värt pengarna. Och Philip ville tillbaka till familjen i skåne, och nu fanns inget som hindrade längre. Vi tog första flyget ner till en visning och samma vecka hade vi fått kontrakt med posten. Vår drömlägenhet var vår!
 
 
 
Kommentera inlägget här: