LYCKLIGA JAG!

Vilken fantastisk morgon! Vaknade upp till strålande solsken (igen! vad händer??) och fågelkvitter, och med min älskade vid min sida. Det finns ingenting som härligt som att vakna upp bredvid honom. Jag sa det igår, att det spelar egentligen ingen roll hur mycket vi är ifrån varandra under dagarna - det är när man lägger sig och när man vaknar som man verkligen känner av saknaden! Så att få lägga mig bredvid min älskade igår kväll var den bästa födelsedagspresent jag kunde få! 
 
Men det var ju inte den enda :) Philip köpte ju en iPad till mig (till oss båda) för ett par veckor sedan, och det räckte tyckte jag! Jag hade verkligen inte förväntat mig något annat, jag behöver inget annat! Men så känner man väl alltid tills någon påpekar att man behöver något, då uppstår ett okontrollerat plötsligt behov haha... Märkligt! Igår kom han iallafall hem med en liten box och ett kort. Kortet var så fint med en cykel på och med en fin text inuti. Inuti boxen låg en.... ringklocka....? Jag kan tala om att det tog en liiiten stund att koppla haha! Men så knäppte det till och jag förstod att jag skulle få en cykel!!!! Åh, på 2 sekunder var jag tillbaka vid 5 års ålder! Fantastiskt roligt, bästa presenten någonsin!
 
 
Jag har FAKTISKT längtat efter en cykel ända sedan vi flyttade hit ner. Att kunna cykla längs havet, ut på landet, ut i skogarna och till stranden. Här nere kan man verkligen se sig själv med en cykel, jämfört med Stockholm. Skulle aldrig i mitt liv ha en cykel där uppe, folk är ju tokiga på vägarna! Så jag är så glad så glad, så kanske redan idag ska vi åka och köpa en, vi får se :) Wiiihooo!
 
Ikväll ska vi också ut och äta för att fira födelsedag! Vi ska äta fondue på Restaurang Oasen i Helsingborg ikväll kl 19! Åh så mysigt! Vi åt fondue senast i Stockholm och det var fantastiskt gott, så det ska bli fint! Här på Oasen har de dessutom en del fler olika fonduer, bland annat rödvinsfondue, mexikansk fondue och asiatisk fondue! Så vi får se vad det blir, vore kul att testa nåt annat än vanlig köttfondue :) 
 
Det verkar helt enkelt som att detta blir en alldeles perfekt fredag! Philip har dessutom lovat att hålla sig borta från jobb hela helgen, så vi kommer ha massor av mysigt att göra, bland annat plantera nya blommor i utekrukorna i morgon :) Kärlek! ♥
 
Som ett perfekt avslut på min födelsedag igår fick jag dessutom en perfekt solnedgång. Jag sprang ut för att försöka fånga den på bild. Himlen var knallröd och går inte att göra rättvis genom bild egentligen, ljuset tas inte alls upp som det ska med mobilen. Men så vackert det var. Jag kände ren och skär lycka ska ni veta! 
 
Kommentera inlägget här: