THERE´S ONLY SO MUCH YOU CAN TAKE

Usch, det här har inte vairt en bra dag. Har känt mig hängig hela dagen. Ont i kroppen, matt, lätt febrig. Tänkte att träningen med tjejerna på kvällen skulle hjälpa och boosta kroppen lite, men nej då. Mådde som innan, och dessutom frös man ju halvt ihjäl där uppe. Dammet yrde från den torra grusplanen också, så man lär ha fått i sig en bra mängd damm. Usch. 
Nä. Förutom att jag nog är på väg att bli sjuk, så har jag idag beslutat mig för att efter det här året sluta med fotbollstränarjobbet. Det är för mycket bra. Inte för mycket på det sättet att jag har för mycket att göra. Men jag orkar bara inte! Hela klubben är bara så hmla oorganiserad, känns inte som någon tar det på allvar. Så kom jag in i klubben och har MASSA erfarenhet så naturligtvis slänger de över väldigt mycket på mig. Inte mig emot, tvärtom! Men när folk sen skiter i det man har att säga, skiter i den energi och jobb jag lägger ner på jobbet, som jag faktiskt tar på allvar (!!) då brister det för mig. Nu har jag varit snäll länge nog, det får vara bra nu. Droppen kom idag när jag slitit hela gårdagen med att göra ett bra uppvärmningsschema för att få med alla viktiga delar, sånt som man ofta glömmer bort. En annan tränare fick i uppdrag att fixa ihop lite övningar för teknik, passningskontroll etc. Och när han kommer dit med klubbens gamla dammiga övningspärm som stått på klubben i ÅR, och med förklaringen "jag har haft fullt upp på jobbet så jag hann inte" - det gör mig frustrerad och rent ut sagt förbannad! OCH att sen komma med synpunkter och vilja ÄNDRA allt so jag jobbat på. Nej du, nej tack!
Inte för att låta SÅ, men jag HAR FAKTISKT erfarenhet, till skillnad från dessa hobbytränare. Jag har spelat fotboll själv i 17 år, och jag har varit tränare för diverse lag, olika åldrar, i snart 8 år! Jag vet liksom vad jag pratar om. Föräldrarna lovordar mig för allt jobb jag gör med tjejerna, de berättar hur mycket dera döttrar kommer hem och berättar om mig och tycker om mig. Så för deras skull känns det jättetråkigt, de är så häriga allihop, jag kund eint eönskat mig ett bättre bemötand eoch mottagande. Men när själva klubben inte ta sig ur sina gamla spår och låta någon ny visa lite, nej då är det svårt. Och jag behöver verkligen inte det just nu. En av anledningarna till att jag längtade hit ner var ju för att slippa sånt här. DRAMA. Iallafall. Det får bli att jag slutar när säsongen är över då jag (till skillnad från andra) åtminstonde har förmågan att tänka. 
Nu har jag suttit i soffan med samma kopp te i flera timmar. Jag finner inte ro i nånting just nu känner jag. Bäst att gå och knyta sig och hoppas på en bättre dag imorgon istället, känner att det inte finns så mycket mer jag kan göra just nu. Sjukt jäkla trist är vad det är. 
Kommentera inlägget här: