HEM LJUVA HEM

Ja det är verkligen så underbart att bra hemma igen! Oavsett var man varit, hur länge, med vem och hur bra det än varit så finns det inget som slår "hemma". Inte vårt hemma iallafall, vårt paradis. Jag älskar vårt hem! <3

Vi har fått i oss lite mat nu på kvällskvisten och nu ligger jag i sängen pch är såååå redo för John Blund! Det är verkligen tur att det är röd dag imorgon också, hade ju dött annars, måste få sova ut utan att bli väckt av trettio epa-traktorer utanför fönstret. gah!

Jag berättar mer om helgen imorgon! :)
Natti! :)

PÅSKTRADITIONER

Så, då är vi intallerade och väl utvilade på Stadshotellet i Åmål. Vi kom hit igår efter lunch, och då blev det ett snabbt ombyte på hotellet och sen åkte vi hem till mamma för lite påsktacos. Alla syskon (nästan) var där, supermysigt att träffa alla, det blir inte så ofta trots allt. Vi tog kvällen tidigt, trötta efter den långa resan. Katterna var också trötta och somnade så gott hos oss, dock blev vi alla väckta av högljudda epa-traktorer emellanåt men ja, vi har köpt öronproppar till inatt :)

Idag startade vi dagen med frukostbuffé på hotellet tillsammans med bästa Emelie som sällskapade med oss. Därefter var det dags för att kika på Åmåls årliga påskparad! Jag minns när jag själv var med i paraden när jag var liten. Jag var en duva, eftersom jag gick på Duvans fritids :) väldigt många gick med i paraden och halva Åmål tittade på kändes det som.

Efter paraden mötte vi upp Tina, Fredrik och Emelie för lite fika och nu ligger vi på hotellet och tar det lugnt. Om ett par timmar ska vi ta en promenad mot mamma för stor påskmiddag med familjen och släkten. Det blir bl a lamm på menyn - njaaa säger jag om det, senast gillade jag det inte. Men smaken är väl som baken - den förändras med tiden ;)

Kanske kör vi på en liten miniutekväll efter middagen, får se om vi orkar.

GLAD PÅSK

Just nu sitter vi i bilen mot Åmål för att fira påsk med min familj! Vi stannar till sändag och under tiden har vi våra goda vänner som lånar lägenheten :) skönt!

Mio och Tudor är inte jätteglada över bilfärden men de har redan somnat i sina nya fina transportväskor, så det ska nog gå bra det här. Känns bra att ha med dem till Åmål trots att de lär få spendera ganska mycket tid på hotellet så min syster är superallergisk. Fan, nu glömde jag klädrollern hemma kom jag på! Aja, får köpa en ny.

Helgens planer är alltså att ta det lugnt :) ikväll ska vi äta middag hos mamma och imorgon blir det stor påskmiddag med släkten, en årlig inrättelse hos familjen Johansson. Det ska bli mysigt, längesedan jag träffade alla nu.

Ha en fin påsk allihop!