RESE-SHOPPING

Ligger i sängen och väntar på att hjärtat ska bli klar. Jag är klar för länge sen och jag fick upp för blott 30 min sen... Philip däremot gick upp kl 07, delvos för att hinna jobba, men ändå... Pust, värre än de första tjejer! ;)

Vi ska till Malmö idag. Eller jag ska, Philip ska till Lund för jobbmöte/lunch och under tiden har jag ärenden i stan att göra. Det är dags för lite reseshopping. Ni vet solkräm o sånt bland annat. Ska också lämna in min datorsladd o få den bytt, äntligen! Hela vekan utan dator - det har tärt på mig haha!

I eftermiddag är det klippdags för oss båda i Helsingborg, och efter det blir det Väla en kortis också för lite prylar Philip behöver.

Hörs ikväll! :)

30 MAJ 2013

Näst sista dagen in maj redan, och idag är det exakt 2 veckor kvar tills vi gifter oss! Wiehoooo! :):)

Igår hämtade jag hem mitt hjärta från vår lilla men fina flygplats. Jag älskar att den är så liten. Allt går så snabbt och smidigt och det är aldrig så mycket folk att man behöver trängas. När vi kom hem myste vi ner oss i soffan med gottis som jag köpt hem. Handskalade räkor, baguette, kex, frukt och god brie.

Idag är det jobb som gäller och efter jobbet fotbollsträning. Jag har önskat lasagne ikväll så det ska vi äta när jag kommer hem :))

MEDIATEKET

Jag sitter i skrivande stund i Magnarp skolas Mediatek. På min tid kallades det helt enkelt för datasal, vilket är vad det är, utan några krångligheter. Jag jobbar på ett fritids idag och ja, hela veckan, och just idag är det rent ut sagt skitväder ute. Då slängs all pedagogiskt barn-ska-vara-ute-och -leka-inte-sitta-framför-skärmar-tänk rakt i papperskorgen och kidsen får roa sig framför datorn. En väldigt lycklig stund för många av dem! Det är dock väldigt begränsat vad de får göra - inget eget surfande på nätet utan endast speciella sidor som aldrig någonsin kan relatera till sex, våld, blod, mobbing etc. Så väldigt bra sidor för ungar i den här åldern ändå. De verkar iallafall ha kul och det är det viktigaste.

Strax slutar jag för dagen och då ska jag förbi affären för att handla nåt gott till kvällen, för ni vet väl vem som kommer hem då? Jaaaa, min älskade Philip såklart! :)) Ingen är lyckligare än jag! :))

Förresten, min datorsladd hemma är kass, har blivit utsliten. Så jag kan för tillfället inte ladda min dator och därmed inte använda den då den är död på allt batteri. Men på fredag ska jag hämta en ny, på garantin, så efter det kan jag använda den igen. Anledningen till att jag säger det är för att det skulle varit dags för mitt vanliga instainlägg, men jag har tyvärr bara tillgång till instagram-arkivet genom http://blogg.se">blogg.se på datorn... Så fram till lördag blir det vanliga inlägg på mobil och ipad!