26 MAJ 2013

Dagen startade med en fotbollsmatch med mina tjejer mot Munka Ljungby. Matchen slutade 1-1 och tjejerna och jag var riktigt nöjda med matchen! Riktigt bra spel och lyckade passningar - det syntes att de verkligen tänkte efter i passningarna och läste spelet vilekt är himla roligt! Motståndarna kvitterade i sista minuten och det var ett riktigt turmål då de fick världens medvind och bollen i fråga var tänkt som en passning, men tack vare vinden och en rejäl felträff så fick de mål. Men men, då är det ibland, fotboll är inte bara skicklighet utan även lite tur ska man ha! Kul med oavgjort iallafall!
När jag kom hem tog jag och Philip direkt tag i förråd-, och garagestädning. Halva bilen fyllde vi med saker som vi åkte och skänkte på vår lokala loppis. Pengarna de säljer för på loppisen går till fotbollsklubben så det är super! Så nu är det städat och i ordning där ute vilket känns skönt. För då får man plats med fler saker moahahaha! :D Närå! Men det är skönt för då kan man slappma av ordentligt resten av kvällen. Just nu dricker vi te och äter mörk choklad och ikväll tänker vi mysa ner oss med tacos och serier :) Man tröttnar aldrig, varken på serier eller tacos!
Igår förresten, så åkte vi ju till Malmö. Jag var lite i valet och kvalet om jag skulle åka med med tanke på allergier och allt.. Men vi åkte och det var supertrevligt! Innan vi kom till Malmö åkte vi förbi en Orreforsbutik och köpte bröllopspresent till det blivande brudparet vi skulle träffa. Det blev ett par fantastiskt fina ljusstakar i glas (hade gärna köpt dem till oss själva!) och de blev jätteglada för dem! Vi träffades på Lilla Torg och åt en varsin burgare på Moosehead, supergott verkligen. 
När vi kom hem blev vi bjudna på middag hemma hos grannarna haha, så där blev vi bjudna fantastiskt god mat! Det var förrätt med italiensk korv/skinktallrik, huvudrätt med närodlad nypotatis, sparris, grlnsaker och superfin lax, och till efterrätt blev det nygräddad rabarberpaj med gladd och en limoncello! Åh så gott det var! Världens bästa grannar har vi!
 
 
Kommentera inlägget här: