SUNNY SUNDAY

Vilken härlig söndag! Stekhett har det varit och vi har njutit av solen så mycket vi bara kunnat! 
Vi började dagen med bananpannkaksfrukost haha, Philip fullkomligt älskar dem så han bad mig göra det åt honom och det äe klart man får ställa upp haha :) 
Efter frukosten tog vi våra cyklar och tog oss ut på en cykeltur. Tog med kameran men glömde naturligtvis att ta med minneskortet, så det blev inte systembilder idag. Tog dock ett par med mobilen som ni ska få se. Vi hamnade i en liten by längre norrut med en pyyyytteliten hamn där vi stannade och solade på stenpiren. Sen cyklade vi hemåt och tog bilen istället för att åka in till Biltema och handla en ny cykelsadel till Philip och samtidigt passa på att tvätta bilen. Nu är den skinande ren igen! :) 
Väl hemma började vi med middagen. Eftersom vädret var så superfint bestämde vi oss för att köra premiärmiddag på uteplatsen i kvällssolen. Och så skönt det var!! Riktigt varmt och knappt en vindpust. Mio och Tudor har fått vara ute länge också, nästan 3 timmar, så de kommer sova som två små bebisar inatt :)
Jaa, bästa kvällen på länge - som man väntat på att "sommar"kvällarna skulle komma tillbaka! Att sitta här ute och låta solen steka i ansiktet, lägga upp fötterna och lyssna på vågorna... Det är magiskt. Man känner sig så otroligt tillfreds med allt och man riktigt känner i hela kroppen hur lyckligt lottad man är och hur bra man har det. Inte trodde jag för bara några år sedan att jag skulle bo och leva såhär? Galet, men sååå bra! Livet är bra fint ibland. 
Iallafall, idag blev det en riktigt god middag bestående av lövbiff, potatisklyftor med färsk timjan, fetaostsallad, persiljesmör, coleslaw och en härlig citronlemonad. Efter maten förlängde vi utekvällen med en fruktig drink till efterrätt, serverat med en liten skål plockgodis från bion igår (vi åkte och kollade på Oblivion - riktigt bra, se den!).
Bilder från dagen nedan :) 
 
Kommentera inlägget här: