NJUTER

Dagarna som återstår nu är endast till för ren och skär njutning. Vi solar, badar, äter gott och njuter i värmen. Vi rår om varandra, busar och gosar. Vi älskar tiden vi har tillsammans här nere, fet är ett paradis utan dess like. Då och då slås vi av att det snart är dags att åka, men lika snabbt inser vi att vi ju bor i ett lika fantastiskt paradis där hemma! Vi älskar verkligen Vejbystrand, det är som att vara utomlands varje dag! Vi har havet och lång sandstrand utanför dörren här i Nice, men precis det har vi hemma också! Vi bor oförskämt bra och det är lätt att glömma det och ta det för givet. Något vi också har hemma, men saknar fruktansvärt här nere, är våra små hjärtan Mio och Tudor. Det ska bli underbart att få komma hem och krama om dem, och att åter få vakna med dem spinnandes bredvid oss i sängen om morgnarna. Lycka!

Nu är det kväll här nere. Vi har slappat, myst och shoppat hela dagen. Varmt har det varit så vi har också varit inomhus och tagit det lite kallt hehe. Nu har vi dock gjort oss i ordning och vi ska gå ut för en sen middag och drink på stranden. Jag är lite sugen på äkta pizza, men även musslor finns i tankarna. Får se vad det blir!

Idag köpte jag och Philip, bland annat, ett varsitt nytt mobilskal. Vi fastnade för precis samma skal - ett med ett känt motiv från Nice, nämligen Court Saleya vilket är torget precis utanför vår lägenhet. Jag tutade dock i Philip att det skalet, med de färgerna, var lite för "tjejiga" för honom hahaha, så han valde ett annat lite mer artistiskt. Hehe, 1-0 till mig! :D

Kommentera inlägget här: