HOUSE AT THE END OF THE STREET

Ännu en lång dag på förskolan är över. Hjärtat  både "lämnade och hämtade mig på dagis" idag då han skulle på viktigt möte i Malmö under dagen. Mötet gick bra och så även min dag, så nu är vi hemma och mätta i magen efter en hemmagjord pizza-middag! Det blev en spicy köttfärsvariant idag, mycket gott!
Imorgon ska vi hämta vår nya bil! Wiehoo! Eller ja, Philip ska hämta vår nya bil eftersom jag jobbar. Men det ska bli kul att få hem vår nya pärla! Med det nya stora utrymmet kan vi med lätthet hämta lite nya blommor imorgon, vi ska köpa ljung att sätta i utekrukorna tänkte vi. Sen kommer vi ta bilen på en lång tur redan på lördag då vi ska till Malmö på 2x30-års fest på kvällen. Ska bli riktigt roligt! 
Nu tar vi kvällen tillsammans här hemma. Vi ska poppa popcorn, koka te och kolla på en skräckis: House at the end of the street. Tror den kan vara bra! Våra små hjärtan ligger i varsin korg och snuttar så sött, i så himla roliga sovställningar haha.. Tudor sover med armara sträckta rakt framför sig, som om han är redo att dyka haha, och Mio ligger upp-och-ner och vriden som jag inte vet vad. Måste ju vara bekvämt med tanke på att de jämt ligger så. Kanske borde testa? :) 

TACOS

Tacos behövdes efter den här långa dagen på förskolan Villervalla. Vilka ungar, och VILKA UNGAR! Man kan inte mer än älska dem, trots att ljudnivån är aningen hög :) En av killarna är den sötaste pojke jag någonsin sett - liten och med stort huvud, brunt hår, stora bruna ögon och långa, långa ögonfransar. Världens charmigaste! Att han hette Lukas och pratade helt gudomligt söt skånska gjorde honom inte mindre bedårande heller :) Underbar!

SOM ETT BREV PÅ POSTEN!

Ja, som ett brev på posten (det stod faktiskt brev, inte paket..) så kom idag de sista av allt teckningsmaterial jag beställt! Blocken tog en himla tid på sig att ta sig hit... Men nu är de här, och jag ser väldigt mycket fram emot en ledig kväll inom kort då jag kan sätta mig och börja härja med mina nya leksaker :) 
3 nya block i olika storlekar, tuschpennor, kalligrafipennor i olika tjocklekar och färger, sudd, pennvässare, stompfar i 6 olika storlekar samt knådgummi.