1 MÅNAD KVAR!

Hohoho, nu är det bara en månad kvar till vi åker - eller mindre till och med! Om exakt en månad så har vi vaknat efter vår första natt i Nice, ätit en mysig frukost på ett crêperie som ligger utanför vår lägenhet, strosat runt i gamla stan och förmodligen ligger vi på stranden just nu... Åh! Tiden bara springer iväg! Tänk att om en månad och 3 dagar så gifter vi oss.. Den 13 juni, då är han min på riktigt, mina drömmars man! ♥
Igår hämtade vi våra bröllopskläder från sömmerskan. Philips byxor var aningen för långa så de kortades lite, och min länning fick axelbanden borttagna. Ska prova den någon kväll här så att allt är som det ska. Philip har ju dessvärre redan sett klänningen på mig - finns inte så många andra här i krokarna som kan hjälpa mig att prova den haha, så tyvärr blir det ingen ny syn när vi väl gifter oss. Men han har åtminstonde inte sett mig helt färdigt och fixad i den - med make-up, hår, smycken och bukett. Kan inte vänta tills jag får se hans min när jag stegar mot honom! Åååh! Jag kommer ju gråta järnet! Jag som är en sån otrolig sucker för bröllop och lyckliga stunder - TACK GODE GUD FÖR VATTENFAST MASCARA! Haha! 
Jag och hjärtat har dessutom bestämt oss för att skriva våra egna löften. Eftersom att ceremonin i sig inte är speciellt lång, så vill vi göra vad vi kan för att göra den så personlig som möjligt. Jag har filat på mitt löfte i veckan och det är så gott som klart, men jag lär nog göra små ändringar fram till sekunden innan det ska läsas :) Eftersom att Philip är författare och världens poet (ni ska bara veta vilka dikter han skrivit till mig!) så känner jag ju liiiite press här om jag säger så...!
Kommentera inlägget här: